Glu Perekat Ikatan Beton Prudential Inggris kanggo Sistem Pengikat Pengeringan 450ml

Katrangan singkat:

Jinis epoxy jinis injeksi lem nandur minangka mortar resin epoksi sing diowahi kanthi kekuwatan loro komponen, digunakake kanthi spesial nandur bedhil lem lan mixer.

Bahan: Resin Epoxy


Detail Produk

Tag Produk

DETAIL

-Cocog kanggo gawe /beton ora retak, watu alami, bata / batu bata solid lan substrat liyane, mbenakake bagean struktural utawa instalasi peralatan

-Sampeyan bisa digunakake ing kahanan khusus kayata banyu lembab lan ora ngerti lan karya nduwur sirah.

-Epoxy resin tanduran perekat wis lulus sertifikasi perekat kelas GB50367A, lan prestasine luwih stabil lan tahan ing lingkungan sing keras.

-Sajrone proses injeksi, mortar resin dicampur ing mixer statis, ora dibutuhake proses campuran sing kapisah

Aplikasi:

1. Nguatake bar baja lan sekrup ing macem-macem struktur bangunan, penguatan lan penguatan saka struktur bangunan, lan penguatan bingkai struktur bangunan lan tembok geser.

2. Ndandani macem-macem pondasi peralatan, penguatan jalur kereta api, dalan gedhe, jembatan, rekonstruksi banyu lan proyek ekspansi

3. Mbenakake saka papan reklame, saluran pipa trowongan, Papan insulasi swara lan pager pengawal sing duwur

Kauntungan:

1. Ngobati suhu ruangan, kekuatan dhuwur, adhesi sing kuat lan daya tahan sing apik.

2. anti-tuwa lan tahan asam lan alkali sing apik.

3. Resistensi banyu lan media liyane sing apik banget.

4. Rasio komponen A lan B jembar, sing gampang digunakake kanggo operasi ing lokasi.

5. Kaya sing wis ditempelake, bar baja sing dipasang wis duwe ciri pamindahan sing unggul.

6. resistensi panas sing apik, welding bisa ditindakake sawise iga dikubur.

INSTALASI

1

Jeneng Gambar: Adhesive Ikatan Beton Instalasi
-Sawise mixer wis diinstal, lem pertama udakara 10cm ora bisa digunakake (lem ora dicampur saiki)
-Kudu nggunakake bedhil lem khusus
-Lem sing durung entek sekaligus bisa digunakake kaping pindho sawise ngganti endhas campuran

PARAMETER

1

Lembar wektu reaksi kimia

Suhu Substrat Wektu setelan wiwitan Ngobati wektu
-10 ℃ ~ -5 ℃ 180min 8D
-5 ℃ ~ 0 ℃ 120min 7D
0 ℃ ~ 10 ℃ 60menit 6D
10 ℃ ~ 25 ℃ 40menit 4D
25 ℃ ~ 40 ℃ 20min 2D
40 ℃ 10min 1D

Lem Nggunakake Skala

Ukuran Bolt Jangkar Diameter Lubang (mm) Diameter Lubang (mm) Jumlah bolongan sing kasedhiya saben lem
M12x160 14 110 28
M16x190 18 125 15
M20x260 25 170 6
M24x300 28 210 4
M30x380 35 280 2

Kita samberan jangkar kimia nuduhake 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita