jangkar baja stainless steel kanggo sistem mbenakake granit marmer watu

Katrangan singkat:

Watu atos alami (kekandelan d≥25mm), watu empuk (ketebalan d≥30mm). Ditrapake kanggo piring komposit liyane sing kandel lan gabungan piring comer lan piring skle.


Detail Produk

Tag Produk

Range Aplikasi

Baut jangkar bisa digunakake kanggo watu atos alami ≥15mm, watu empuk ≥20mm; cocog kanggo papan komposit sing kandel liyane, papan serat semen, kekandelan ≥16mm, komponen papan lan splicing saka papan sisih.

Keuntungan Teknis

• Instalasi cepet lan gampang

• Kapasitas bantalan mekanik sing gedhe

• Kinerja seismik sing apik banget

• Jembaré jangkar piring

• Ora ngrusak efek permukaan

Fitur

Desain paten anti-longgar, faktor keamanan 100%

Desain anti-longgar sing unik bisa dadi efektif kanggo nyegah mundur lan anti-longgar lan nambah keamanan. Sanalika, kesalahan ambane pengeboran bolt mburi luwih murah, lan level keamanan penahan ditingkatake.

Desain lapisan, kanthi efektif nyepetake umur layanan

Bolt mburi stainless steel A4 sing dilapisi titanium luwih tahan karat lan bisa ditrapake ing macem-macem kahanan sing kompleks lan angel, ndawakake umur pengikat lan njaga keamanan jangka panjang tembok langsir.

Pamasangan listrik, trep lan efisien, luwih grapyak kanggo piring kasebut

Beda karo instalasi manual, instalasi listrik ora ana pengaruhe ing panel, tingkat kerusakan kurang, bisa nglindhungi panel kanthi luwih apik, lan bisa ditrapake ing tembok langsir sing garing ing macem-macem kahanan khusus. Pamasangan listrik kabeh duwe efisiensi dhuwur, konstruksi sing trep lan luwih efisien

1

Baut jangkar underpass

Produk pendukung: liontin paduan aluminium

Liontin digawe saka paduan aluminium lan lumahing dioksidasi. Saiki, ana liontin bentuk H, bentuk telinga, lan bentuk C, saingga konektor langsung macet ing bolt mburi, lan instalasi lan jangkar konektor bisa rampung sekaligus. Sanalika, jarak antarane potongan sing nyambung lan tombol utama bisa disetel, sing bisa nambah kacepetan konstruksi lan nyadari instalasi modular, sing luwih trep kanggo panggantos lan pangopènan.

Tipe H

Iki kalebu awak paduan aluminium, rong strip nilon (strip karet), lan loro sekrup sing nyetel. Biasane digunakake kanggo nggantung garing watu lancip keramik lancip.

Jinis kuping

Iki kasusun saka bahan utama paduan aluminium, telung strip nilon (strip karet) lan nyetel sekrup, cocok kanggo gantung garing kanthi macem-macem watu ketebalan lan piring keramik.

Jinis C

Dirangkep saka rong awak paduan aluminium lan nyetel sekrup, cocok kanggo gantung watu lan piring keramik kanthi macem-macem kekandelan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita