Jangkar Undercut Generasi Katelu-Prudential

Katrangan singkat:

Baut jangkar bisa digunakake kanggo watu hard alami 15mm, soft watu 20mm; cocok kanggo kandel liyane papan komposit, papan serat semen, kekandelan ≥16mm, wadhah papan lan splicing saka papan sisih.


Detail Produk

Tag Produk

Range Aplikasi

Baut jangkar bisa digunakake kanggo watu atos alami ≥15mm, watu empuk ≥20mm; cocog kanggo papan komposit sing kandel liyane, papan serat semen, kekandelan ≥16mm, komponen papan lan splicing saka papan sisih.

Keuntungan Teknis

Cocog kanggo kabeh jinis piring

Syarat kekandelan sithik

Rentang toleransi konstruksi gedhe

Kapasitas bantalan mekanik gedhe

Kinerja seismik sing apik banget

Werna jangkar piring akeh

-Ngrusak efek dewan

Instalasi piring 0 Tingkat rusak

Fitur

Desain paten anti-longgar, faktor keamanan 100%

Desain anti-longgar sing unik bisa dadi efektif kanggo nyegah mundur lan anti-longgar lan nambah keamanan. Sanalika, kesalahan ambane pengeboran bolt mburi luwih murah, lan level keamanan penahan ditingkatake.

Desain lapisan, kanthi efektif nyepetake umur layanan

Bolt mburi stainless steel A4 sing dilapisi titanium luwih tahan karat lan bisa ditrapake ing macem-macem kahanan sing kompleks lan angel, ndawakake umur pengikat lan njaga keamanan jangka panjang tembok langsir.

Pamasangan listrik, trep lan efisien, luwih grapyak kanggo piring kasebut

Beda karo instalasi manual, instalasi listrik ora ana pengaruhe ing panel, tingkat kerusakan kurang, bisa nglindhungi panel kanthi luwih apik, lan bisa ditrapake ing tembok langsir sing garing ing macem-macem kahanan khusus. Pamasangan listrik kabeh duwe efisiensi dhuwur, konstruksi sing trep lan luwih efisien

Undercut Anchor

Jeneng gambar: Anchor Undercut Generasi Katelu-Prudential

倍络得进口背栓切面图

3 profil samberan jangkar undercut

Sistem gantung garing sing dipasang ing mburi bisa kanthi efektif ndandani macem-macem panel tembok tirai. Cara "potongan irisan internal" sing didhelikake cocog kanggo macem-macem dekorasi interior lan njaba bangunan. Iki minangka sistem sing kasusun saka bolt mburi stainless steel, konektor paduan aluminium, lan tombol logam. . Kanthi pangembangan ekonomi sosial lan peningkatan kualitas urip masarakat, sarat sing luwih dhuwur diwenehake kanggo kualitas lingkungan urip, sing nyengkuyung pangembangan industri dekorasi tembok tirai. Kanthi nggunakake wiyar, papan keramik, lan papan lempung ing tembok tirai, sarat sing luwih dhuwur kanggo kinerja keamanan lan teknologi konstruksi tembok tirai.

Iki bisa nyedhiyakake beban maksimal lan mesthekake manawa papan ora kena stres internal sing disebabake dening ekstrusi samberan mburi. Cocog kanggo macem-macem papan 8mm-30mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita