Produk

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Pengencang Kekuwatan Tinggi Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar kerucut kuwalik bisa digunakake kanggo mancing bagean struktural tembok beton lan eksternal. Bisa ngasilake efek jangkar sing padha karo kunci mekanik sawise adhesif dikuatake nalika digunakake karo adhesif jangkar tipe injeksi.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan permukaan: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);

    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.

  • UK Prudential Concrete Bonding Adhesive Glu for Drying Fastener System 450ml

    Glu Perekat Ikatan Beton Prudential Inggris kanggo Sistem Pengikat Pengeringan 450ml

    Jinis epoxy jinis injeksi lem nandur minangka mortar resin epoksi sing diowahi kanthi kekuwatan loro komponen, digunakake kanthi spesial nandur bedhil lem lan mixer.

    Bahan: Resin Epoxy

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Bolt Jangkar Bahan Kimia Kenceng

    Jeneng Produk: Bolt Anchor Konstruksi Pengikat Beton

    Jangkar kimia bisa digunakake kanggo landhesan beton lan tembok njaba bagean struktural. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan lumahing: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);
    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);
    304.316 waja tahan karat ora mbutuhake perawatan lumahing.

  • chemical anchor bolt

    samberan jangkar kimia

    Jangkar kimia bisa digunakake kanggo penahan bagian struktural tembok beton lan eksternal. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

  • China manufacture different size thread hex head ground concrete screw anchor bolt

    China nggawe benang ukuran hex kepala ground beton sekrup jangkar

    Bolt flange kalebu samberan integral sing kasusun saka rong bagean: kepala heksagon, flange (gasket ing sangisore heksagon lan perbaikan heksagon) lan sekrup (silinder kanthi utas eksternal), sing kudu dicocogake karo kacang.

  • 304 316 Stainless Steel Wedge Anchor Expansion Bolts With Best Price

    304 316 Bolt Expansion Jangkar Baja Stainless Steel Kanthi Rega Paling Apik

    Baut jangkar baji, uga dikenal minangka tokek ndandani mobil, duwe macem-macem kagunan, wiwit saka peralatan mekanik nganti kreteg bangunan. Amarga kekhususan strukture, pemasangan bolge jangkar Wedge beda karo baut jangkar liyane, mula ora kaget yen ana bedane gedhe ing resistensi tarik lan geser.

  • Prudential-Third Generation Undercut Anchor

    Jangkar Undercut Generasi Katelu-Prudential

    Baut jangkar bisa digunakake kanggo watu hard alami 15mm, soft watu 20mm; cocok kanggo kandel liyane papan komposit, papan serat semen, kekandelan ≥16mm, wadhah papan lan splicing saka papan sisih.

  • stainless steel undercut anchor for stone marble granite fixing system

    jangkar baja stainless steel kanggo sistem mbenakake granit marmer watu

    Watu atos alami (kekandelan d≥25mm), watu empuk (ketebalan d≥30mm). Ditrapake kanggo piring komposit liyane sing kandel lan gabungan piring comer lan piring skle.

  • Anchor Channel

    Saluran Jangkar

    Saluran jangkar semat biasane digunakake ing proyek dekorasi tembok tirai kanggo nyambung lan nyengkuyung tembok tirai beton lan keel tembok langsir.

    Macem-macem saluran pipa lan koridor pipa digunakake kanggo ndhukung macem-macem pipa lan kabel.

    Ngatur ditrima.

  • Epoxy Resin Adhesive Anchoring

    Anchoring Adhesive Resin Epoxy

    Lem bar taneman duweni kekuatan ikatan sing dhuwur, kayata pra-embedded, solidifikasi ing suhu ruangan, penyusutan cilik sajrone pengerasan, resistensi suhu sing apik, bisa dipasang sawise disematkan, daya tahan sing apik, tahan cuaca, resistensi penuaan, resistensi medium (asam, alkali, Banyu) Kinerja sing apik, kateguhan banget lan tahan resistensi sawise ngobati, ora ana pelarut sing ora stabil, ora beracun lan ramah lingkungan, rasio distribusi jembar klompok A lan B, konstruksi sing trep lan karakteristik liyane.