Papat peran penting alur semat ing terowongan sepur kecepatan tinggi ing konstruksi trowongan

Kaping pisanan, saluran trowongan sing wis dikubur sadurunge dikubur bisa nguatake lapisan rong lapis lan sekaligus, bisa menehi efek gaya sakabèhé sing apik, lan ana akeh aspek kekuwatan sajrone proses kekuwatan. Sing penting duwe gaya seragam. efek Bisa ditambah kanggo nanggapi lemes.

Kapindho, ana akeh kaluwihan saka saluran semat ing terowongan sepur kanthi kecepatan tinggi. Fitur liyane yaiku resistensi geni sing apik, yaiku ing suhu dhuwur, asring ora owah.

Katelu, tujuan utama saluran sing dipasang ing trowongan kecepatan tinggi yaiku supaya catenary ora tiba, apamaneh ora ngidini catenary tiba ing kereta, yen ora ana serangkaian masalah sing mbebayani. Utamane ing kolom sing digantung, akurasi instalasi sing apik kudu dipesthekake.

Kajaba iku, sajrone nyetel arah dering, saluran pipa sing dikubur uga gampang banget.

Pancen amarga keuntungan kasebut, palung semat sing dipasang wis dikembangake kanthi akeh ing jalur sepur negara saya. Kanthi majune ilmu sosial lan teknologi, sarat masarakat kanggo kualitas saluran semat pipa saya saya dhuwur. Yen pengin terus-terusan nyukupi kabutuhane konsumen, pabrike uga duwe persyaratan kanggo kinerja produk sajrone proses ngasilake saluran semat pipa. Ing asil dandan sing terus-terusan, kualitas uga kudu dikontrol kanthi ketat. Liwat riset terus-terusan lan mundur saka permintaan pasar, kita wis nggawe saluran pra-semat kanggo koridor pipa sudhut mlengkung khusus kanggo trowongan kereta bawah tanah lan kecepatan tinggi.


Wektu kiriman: Mei-14-2021