Pengencang Kekuwatan Tinggi Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

Katrangan singkat:

Jangkar kerucut kuwalik bisa digunakake kanggo mancing bagean struktural tembok beton lan eksternal. Bisa ngasilake efek jangkar sing padha karo kunci mekanik sawise adhesif dikuatake nalika digunakake karo adhesif jangkar tipe injeksi.

Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

Perawatan permukaan: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);

panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);

304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jangkar kerucut kuwalik bisa digunakake kanggo landhesan beton lan bagean struktural tembok njaba. Bisa ngasilake efek jangkar sing padha karo kunci mekanik sawise adhesif dikuatake nalika digunakake karo adhesif jangkar tipe injeksi.

Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

Perawatan permukaan: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);

 panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);

 304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.

Minangka cabang jangkar kimia liyane, jangkar kimia bentuk kerucut kuwalik duwe macem-macem aplikasi, lan umume digunakake kanggo mancing ing antarane obyek beton lan jangkar ing proyek mewah. Sawetara provinsi wis ngetokake peraturan sing relevan kanggo nglarang panggunaan jangkar kimia sing kuat ing tembok tirai.

Bagéan sing dipasang ing tembok tirai bangunan kudu didhasarake sarat desain kanggo milih baut jangkar sing bisa dipercaya kayata baut jangkar mekanik ngisor (ditambahi) dhasar lan baut jangkar kimia stereotip, lan baut jangkar kimia biasa ora digunakake. Nalika nggunakake jangkar kimia stereotip, suplier kudu menehi laporan tes resistensi suhu dhuwur saka jangkar kimia.

Ing ndhuwur minangka Artikel 4.6 persyaratan teknis keamanan tembok tirai bangunan Zhejiang. Suwe-suwe, provinsi liyane lan liyane bisa uga ngenalake kabijakan sing relevan.

Nyatane, langkah-langkah konstruksi jangkar kimia kanthi kekuatan dhuwur iku gampang, cukup gunakake nganggo selang. Jangkar kerucut kuwalik kudu digunakake bebarengan karo lem taneman jinis injeksi epoksi. Luwih saka setengah produsen lem tanduran karet domestik ora bisa ngatasi masalah lem bocor tanduran injeksi, sing bisa nyebabake lem loro komponen dicampur kanthi seragam lan mengaruhi kinerja ikatan lem taneman. Mesthi, lem kasebut dhewe duwe sifat sing cocog. A Kinerja lem kelas uga apik utawa ora apik.

1

Pandhuan Instalasi

Langkah-langkah konstruksi jangkar kimia kerucut kuwalik kaya ing ngisor iki:

(1) Bolongan bolongan diameter lan ambane sing cocog miturut manual produk;

(2) Gunakake blower soot kanggo nyelarasake bolongan lan jotosan soot luwih saka 2 kali;

(3) Gunakake sikat kanggo ngresiki bledug ing tembok bolongan luwih saka 2 kali;

(4) Banjur gunakake blower soot kanggo jotosan soot ing posisi bolongan nganti ora ana lebu lebu ing bolongan kasebut;

(5) Injeksi lem bar tandur jinis epoksi;

(6) Sekrup ing bolt jangkar kimia jinis kerucut kuwalik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk