Anchoring Adhesive Resin Epoxy

Katrangan singkat:

Lem bar taneman duweni kekuatan ikatan sing dhuwur, kayata pra-embedded, solidifikasi ing suhu ruangan, penyusutan cilik sajrone pengerasan, resistensi suhu sing apik, bisa dipasang sawise disematkan, daya tahan sing apik, tahan cuaca, resistensi penuaan, resistensi medium (asam, alkali, Banyu) Kinerja sing apik, kateguhan banget lan tahan resistensi sawise ngobati, ora ana pelarut sing ora stabil, ora beracun lan ramah lingkungan, rasio distribusi jembar klompok A lan B, konstruksi sing trep lan karakteristik liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

a1

Lem bar taneman duweni kekuatan ikatan sing dhuwur, kayata pra-embedded, solidifikasi ing suhu ruangan, penyusutan cilik sajrone pengerasan, resistensi suhu sing apik, bisa dipasang sawise disematkan, daya tahan sing apik, tahan cuaca, resistensi penuaan, resistensi medium (asam, alkali, Banyu) Kinerja sing apik, kateguhan banget lan tahan resistensi sawise ngobati, ora ana pelarut sing ora stabil, ora beracun lan ramah lingkungan, rasio distribusi jembar klompok A lan B, konstruksi sing trep lan karakteristik liyane.

Titik konstruksi nandur batang baja lan sekrup

Bolongan bor miturut peraturan → ngresiki bolongan nganggo sikat lan silinder udara → aduk komponen A lan B kanthi kapisah → nyiyapake lem tanduran kanthi proporsional kanggo aduk lan campuran → gunakake alat khusus kanggo nyuntikake lem menyang bolongan → muter bar baja utawa sekrup menyang bolongan Sedheng → nambani → inspeksi kualitas

1. Miturut sarat desain rekayasa, bolongan bor ing posisi sing cocog ing bahan dhasar (kayata beton). Dhiameter bolongan, ambane bolongan lan diameter batang baja kudu ditemtokake dening teknisi profesional utawa tes lapangan.

2. Gunakake silinder udara khusus, sikat utawa mesin udara sing dikompresi kanggo ngresiki bledug ing bolongan kasebut. Disaranake mbaleni maneh ora kurang saka 3 kali. Mesthi ora ana bledug lan banyu ing bolongan kasebut.

3. Geserake sisih ndhuwur batang baja banjur wisuh nganggo aseton utawa alkohol.

4. Campur komponen A lan B kanthi rasio 2: 1 nganti seragam, lan lebokake menyang bolong.

5. Puter batang baja banjur lebokake ing sisih ngisor bolongan kanggo mesthekake lem overflows ing bolongan lan wenehi perhatian supaya ora bocor lem. Apa lapisan lem sing kebak utawa ora bakal langsung mengaruhi daya jangkar.

6. Sajrone proses ngobati, jangkar kudu ngindhari gangguan. Sawise gelasi, bakal mari kabeh ing suhu ruangan nganti 1-2 dina.

7. Priksa kanthi visual manawa tamba kasebut normal. Batang penanaman bagean-bagean penting kudu dianakake tes tarik-metu ing situs kanggo mriksa manawa pasukan penahan cocog karo syarat desain; pambangunan proses sabanjure bisa ditindakake sawise wis mumpuni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk