Bolt Jangkar Bahan Kimia Kenceng

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Bolt Anchor Konstruksi Pengikat Beton

Jangkar kimia bisa digunakake kanggo landhesan beton lan tembok njaba bagean struktural. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

Perawatan lumahing: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);
panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);
304.316 waja tahan karat ora mbutuhake perawatan lumahing.


Detail Produk

Tag Produk

DETAIL

Jangkar kimia yaiku jangkar kekuatan dhuwur sing digawe saka resin vinil minangka bahan baku utama, lan diarani kasebut kimia kapsul ing dina awal. Baut jangkar kimia minangka jinis anyar samberan jangkar sawise samberan jangkar ekspansi. Iki minangka bagean komposit sing nggunakake adesif kimia khusus kanggo semen lan ndandani batang sekrup ing bolongan bahan dasar beton kanggo entuk penahan bagean sing tetep.

Aplikasi:

Kita samberan jangkar kimia iku cocog kanggo ing ngisor iki jangkar::

(1) Baja, komponen logam, trailer, piring basa mesin, pagar dalan, ndandani template.

(2) Kaki tembok sing ora ana swara, tandha-tandha dalan, turu, proteksi jubin, balok dhukungan abot, Komponen dekorasi atap, windows, jaring penjaga, lift tugas berat, dhukungan lantai, mbenakake krenjang konstruksi.

(3) Sistem transmisi, mbenakake turu.

(4) Mbenakake sistem krenjang lan beting.

(5) fasilitas anti tabrakan, trailer mobil, pilar, cerobong asep, papan reklame abot, swara abot tembok jampel, mbenakake lawang abot.

(6) Lengkap mbenakake peralatan

(7) Mbenakake derek menara

(8) Pipa ndandani instalasi

(9) Cuplikan tugas berat, pandhuan mbenakake rel

(10) Sambungan piring kuku, piranti mbagi papan abot, rak, ndandani kere.

Kauntungan:

1. Kuwat meksa jangkar, kaya sadurunge dikubur;

2. Ora ana stres ekspansi, jarak margin cilik;

3. Instalasi cepet, solidifikasi cepet, ngirit wektu konstruksi;

4. Kemasan tabung kaca kondusif kanggo pamriksan visual babagan kualitas agen tabung;

5. Sawise tabung kaca diremuk, tumindak minangka agregat sing apik lan wis diikat kabeh.

INSTALASI

c1

Jeneng Gambar: Bolt Jangkar Kimia Resin Instalasi

1. Bolongan pengeboran

2. Nyabut aman

3. Nyabut aman

4. Nyabut aman

5. Lebokake tabung kimia

6. Lebokake ing samberan

7. jangkar jangkar lengkap

PARAMETER

c2

Pilihan Model (lan ukuran panjaluk sampeyan)

Barang

Diameter Lubang

d0 (mm)

 

Ambane bolongan

h1 (mm)

 

Kekandelan Max Anchoring

mbesuk (mm)

 

Min kekandelan beton

h (mm)

 

Panjang Stud

L (mm)

 

M8 * 110

10

80

15

140

110

M10 * 130

12

90

20

160

130

M12 * 160

14

110

25

210

160

M16 * 190

18

125

35

210

190

M20 * 260

25

170

65

340

260

M24 * 300

28

210

65

370

300

M30 * 380

35

270

70

540

380

Lembar wektu reaksi kimia

Suhu beton (℃) Nyetel Wektu
-5 ~ 0 5H
0 ~ 10 1H
10 ~ 20 30min
≥20 20min

Kita samberan jangkar kimia nuduhake 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita