China nggawe benang ukuran hex kepala ground beton sekrup jangkar

Katrangan singkat:

Bolt flange kalebu samberan integral sing kasusun saka rong bagean: kepala heksagon, flange (gasket ing sangisore heksagon lan perbaikan heksagon) lan sekrup (silinder kanthi utas eksternal), sing kudu dicocogake karo kacang.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1

Bolt flange kalebu samberan integral sing kasusun saka rong bagean: kepala heksagon, flange (gasket ing sangisore heksagon lan perbaikan heksagon) lan sekrup (silinder kanthi utas eksternal), sing kudu dicocogake karo kacang.

Kanggo nyepetake bagean sing nyambungake rong bolongan.

Kapindho, panggunaan baut flange heksagonal

Kepala bolt flange heksagonal kasusun saka rong bagean: endhas heksagonal lan permukaan flange. "Area dhukungan kanggo rasio area stres" luwih gedhe tinimbang bolt kepala heksagon biasa, mula baut jinis iki bisa tahan gaya pra-pengetatan sing luwih dhuwur lan nyegah Kinerja ngeculake uga apik, mula digunakake ing mesin mobil, abot mesin lan produk liyane. Bolt kepala heksagon kanthi bolongan lan slot ing endhas. Yen digunakake, bolt bisa dikunci kanthi mekanis kanggo nyegah loosening.

Telung, klasifikasi dhasar baut flange

1. Bolt sekrup kepala heksagon kanthi bolongan

Bolongan pin pamisah digawe ing sekrup kanggo ngliwati bolongan kawat logam, kanthi mekanik ngeculake, lan ngeculake bisa dipercaya

2. sirah heksagon sambung jeneng maneh

Bolt kanthi bolongan reamed kanthi akurat bisa ndandani posisi bebarengan saka bagean sing ana gandhengane, lan bisa tahan gunting lan ekstrusi ing arah transversal

3. bolts kepala hexagon salib recessed

Gampang dipasang lan dikencengi, umume digunakake kanggo industri ringan, instrumen lan meteran kanthi beban sithik

4. samberan sirah kothak

Kepala persegi nduweni ukuran luwih gedhe lan permukaan bantalan sing luwih gedhe, sing gampang digunakake kanggo kunci pas ing endhas utawa gumantung ing bagean liyane kanggo nyegah rotasi. Uga bisa digunakake ing bagean kanthi slot T kanggo nyetel posisi samberan. Bolt kepala kotak kelas C asring digunakake ing struktur sing luwih kasar

5. sambung countersunk

Gulu persegi utawa tenon nduweni fungsi kanggo mungkasi rotasi, lan umume digunakake ing acara-acara ing endi lumahing bagean sing disambungake dibutuhake rata utawa rata.

6. T-slot samberan

T-slot bolt cocog kanggo acara sing bolt mung bisa disambungake saka siji sisih bagean sing gegandhengan. Sawise samberan dipasang ing slot T banjur diputer 90 derajat, samberan ora bisa ditarik metu; bisa uga digunakake ing acara nalika struktur kudu kompak.

7. Bolt jangkar khusus digunakake kanggo dhasar beton sing wis dikubur kanggo ndandani pangkalan mesin lan peralatan.

Umume digunakake kanggo papan lan perkakas sing kudu asring pedhot.

8. Bolt kekuatan dhuwur kanggo sendhi bola bolt saka kisi kothak kaku

Kekuwatan dhuwur, umume digunakake kanggo jembatan gedhe lan kreta, bangunan industri lan sipil, menara, crane.

Klasifikasi dhasar sawetara baut flens heksagonal anyar khusus dikenal ing ndhuwur. Iki digawe sesuai karo syarat pasar paling anyar lan duwe skenario panggunaan tartamtu. Contone, baut T-slot bisa uga ana gandhengane karo gaya sing beda. Sanalika, bagean lan komponen kasebut uga bisa digunakake minangka individu independen, kayata saben bagean utawa sambungan ing dalan sepur, sing bisa dipindhah kanthi bebas, supaya ora ana knot sing mati ing sambungan lan mengaruhi pangopènan lan operasi mbesuk. Iki digunakake ing sambungan ing lingkungan industri sing cukup kompak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita