Tabung kimia

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Bolt Jangkar Bahan Kimia Kenceng

    Jeneng Produk: Bolt Anchor Konstruksi Pengikat Beton

    Jangkar kimia bisa digunakake kanggo landhesan beton lan tembok njaba bagean struktural. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan lumahing: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);
    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);
    304.316 waja tahan karat ora mbutuhake perawatan lumahing.