Bolt Jangkar Kimia

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Pengencang Kekuwatan Tinggi Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar kerucut kuwalik bisa digunakake kanggo mancing bagean struktural tembok beton lan eksternal. Bisa ngasilake efek jangkar sing padha karo kunci mekanik sawise adhesif dikuatake nalika digunakake karo adhesif jangkar tipe injeksi.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan permukaan: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);

    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.

  • UK Prudential Concrete Bonding Adhesive Glu for Drying Fastener System 450ml

    Glu Perekat Ikatan Beton Prudential Inggris kanggo Sistem Pengikat Pengeringan 450ml

    Jinis epoxy jinis injeksi lem nandur minangka mortar resin epoksi sing diowahi kanthi kekuwatan loro komponen, digunakake kanthi spesial nandur bedhil lem lan mixer.

    Bahan: Resin Epoxy

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Bolt Jangkar Bahan Kimia Kenceng

    Jeneng Produk: Bolt Anchor Konstruksi Pengikat Beton

    Jangkar kimia bisa digunakake kanggo landhesan beton lan tembok njaba bagean struktural. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan lumahing: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);
    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);
    304.316 waja tahan karat ora mbutuhake perawatan lumahing.

  • chemical anchor bolt

    samberan jangkar kimia

    Jangkar kimia bisa digunakake kanggo penahan bagian struktural tembok beton lan eksternal. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.