samberan jangkar kimia

Katrangan singkat:

Jangkar kimia bisa digunakake kanggo penahan bagian struktural tembok beton lan eksternal. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

chemical anchor bolt1

Jangkar kimia bisa digunakake kanggo penahan bagian struktural tembok beton lan eksternal. Cara jangkar yaiku jinis perekat. Selang sing cocog diwenehake.

Bahan: Kelas karbon 5,8, 8,8 baja karbon lan 304, 316 stainless steel

Perawatan lumahing: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.

Spesifikasi

chemical anchor bolt2
Barang Diameter Lubangd0 (mm)

 

Ambane bolonganh1 (mm)

 

Kekandelan Max Anchoringmbesuk (mm)

 

Min kekandelan betonh (mm)

 

Panjang StudL (mm)

 

M8 * 110 10 80 15 140 110
M10 * 130 12 90 20 160 130
M12 * 160 14 110 25 210 160
M16 * 190 18 125 35 210 190
M20 * 260 25 170 65 340 260
M24 * 300 28 210 65 370 300
M30 * 380 35 270 70 540 380

Lamaran

1. Cocog kanggo beban abot sing dipasang ing wates cedhak lan komponen sempit (kolom, balkon, lsp).
2. Bisa digunakake ing beton (=> beton C25).
3. Bisa dilabuh ing watu alami sing tahan tekanan (ora dites).
4. Cocog kanggo jangkar ing ngisor iki: penguat baja, komponen logam, trailer, piring basa mesin, pagar dalan, ndandani template, kaki tembok sing ora ana swara, tandha-tandha dalan, turu, proteksi lantai, balok dhukungan abot, Komponen dekorasi atap, windows, jaring penjaga , lift tugas berat, ndhukung lantai, mbenakake krenjang konstruksi, sistem transmisi, ndandani turu, ndandani sistem krenjang lan rak, fasilitas anti-tabrakan, trailer mobil, pilar, cerobong asep, papan reklame abot, tembok isolasi Swara abot, fiksasi lawang abot, lengkap set fiksasi peralatan, fiksasi derek menara, fiksasi pipa, trailer tugas berat, fiksasi rel pandhuan, sambungan piring paku, piranti divisi abot, rak, fiksasi kere.
5. Baut jangkar A4 stainless steel bisa digunakake ing njobo, ruangan lembab, area polusi industri, lan wilayah lepas pantai.
6. Baja galvanis lan stainless steel A4 ora cocog kanggo ruang lembab sing ngandung klorin (kayata kolam renang njero ruangan, lsp).
7. Cocog kanggo fiksasi substrat kanthi wheelbase cilik lan pirang-pirang titik jangkar.

Kepiye carane nindakake karya jangkar kimia?
Kanthi penahan kimia, resin disuntikake menyang bolongan sadurunge dipasang studen. Kanthi mekaten, bahan kimia kasebut kanthi alami ngisi kabeh penyimpangan lan mulane nggawe lubang udara lan bukti banyu, kanthi adhesi 100%. 

Apa ing tabung resin?
Yaiku resin, pasir, agen obat

Lembar wektu reaksi kimia

Suhu beton (℃) Wektu Hard
-5 ~ 0 5h
0 ~ 10 1h
10 ~ 20 30min
≥20 20min

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita