Sekrup samberan

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Pengencang Kekuwatan Tinggi Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar kerucut kuwalik bisa digunakake kanggo mancing bagean struktural tembok beton lan eksternal. Bisa ngasilake efek jangkar sing padha karo kunci mekanik sawise adhesif dikuatake nalika digunakake karo adhesif jangkar tipe injeksi.

    Bahan: Kelas 5.8, baja karbon 8.8 lan 304, 316 stainless steel

    Perawatan permukaan: kadhemen galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 5um);

    panas galvanis (kekandelan lapisan seng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel ora mbutuhake perawatan lumahing.