Saluran Jangkar

  • Anchor Channel

    Saluran Jangkar

    Saluran jangkar semat biasane digunakake ing proyek dekorasi tembok tirai kanggo nyambung lan nyengkuyung tembok tirai beton lan keel tembok langsir.

    Macem-macem saluran pipa lan koridor pipa digunakake kanggo ndhukung macem-macem pipa lan kabel.

    Ngatur ditrima.

  • Epoxy Resin Adhesive Anchoring

    Anchoring Adhesive Resin Epoxy

    Lem bar taneman duweni kekuatan ikatan sing dhuwur, kayata pra-embedded, solidifikasi ing suhu ruangan, penyusutan cilik sajrone pengerasan, resistensi suhu sing apik, bisa dipasang sawise disematkan, daya tahan sing apik, tahan cuaca, resistensi penuaan, resistensi medium (asam, alkali, Banyu) Kinerja sing apik, kateguhan banget lan tahan resistensi sawise ngobati, ora ana pelarut sing ora stabil, ora beracun lan ramah lingkungan, rasio distribusi jembar klompok A lan B, konstruksi sing trep lan karakteristik liyane.