Saluran Jangkar

Katrangan singkat:

Saluran jangkar semat biasane digunakake ing proyek dekorasi tembok tirai kanggo nyambung lan nyengkuyung tembok tirai beton lan keel tembok langsir.

Macem-macem saluran pipa lan koridor pipa digunakake kanggo ndhukung macem-macem pipa lan kabel.

Ngatur ditrima.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Embedded saluran jangkar umume digunakake ing dekorasi tembok langsir proyek kanggo nyambungake lan ndhukung tembok langsir beton lan tembok tembok langsir.

Macem-macem pipa lan koridor pipa digunakake kanggo ndhukung macem-macem pipa lan kabel.

Ngatur ditrima.

Kauntungan

1. Wektu instalasi cendhak

2. Posisi bolt bisa diatur ing baja saluran (Bisa ngatasi kesalahan konstruksi)

3. Instalasi mung mbutuhake alat sing sederhana lan ora butuh listrik

4. Buruh instalasi kudu latihan khusus

5. Bahan baja anti-korosif utawa non-bordir galvanis berkualitas tinggi bisa komponen 6.pencegah (baja Ch8nnel, baut) bisa diikat

7. Baja saluran kanthi gulung kanthi untu nduweni kapasitas nyuwek dhuwur kanggo beban dinamis, momotan dampak lan beban gempa

8. Bisa diinstal ing struktur kanthi syarat tahan geni

9. Bisa digunakake kanggo instalasi sementara kayata pager

10. inspeksi instalasi visual sing gampang ing situs (Kontrol kualitas)

11. Ngirit tenaga kerja lan nambah produktivitas ing papan kasebut

Proyek saluran jangkar pra-dikubur

2 (1)

Jangkar Saluran gambar

Produksi pendhukung: T-bolt

T-bolt yaiku baja kelas 8,8, lan lumahing panas-dicelup galvanis (kekandelan lapisan seng luwih saka 0,4 mm), sing bisa digunakake ing lingkungan ruangan lan lembab

Bahan stainless steel 304/316 liyane kanggo pilihan

T-bolt bisa langsung dilebokake ing alur profil aluminium. Bisa diposisikan lan dikunci kanthi otomatis sajrone proses instalasi. Iki asring digunakake bebarengan karo kacang flange. Iki minangka konektor pencocokan standar nalika nginstal sudhut. Bisa adhedhasar jembar alur profil lan seri liyane. Profil kanggo milih digunakake. T-bolts yaiku jangkar jangkar sing bisa dipindhah.

Fitur

Desain puteran siji arah kanggo njamin linuwih instalasi

Kepala samberan T-bolt disesuaikan miturut spesifikasi bagean sing dipasang ing alur, umume bentuke bentuk S lan paralelogram. Mung bisa macet loro tembok baja saluran nalika dipasang, lan kinerja keamanan apik.

8,8 kelas baja panas dicelup galvanis, kinerja sakabèhé apik

Bahan bermutu tinggi bisa njamin sifat mekanik sing luwih apik, proses galvanis panas, ketebalan lapisan bisa nganti luwih saka 0,4 mm. Malah bisa digunakake sajrone 50 taun ing lingkungan ruangan.

Baut serrated bisa disesuaikan, kanthi fungsi istirahat lan rilis sing kuat

Bagéan sing dipasang slotted dipérang dadi jinis gergaji lan jinis non-gergaji. Bagéan semat jinis gergaji dicocogake karo baut gergaji kanggo mbukak luwih apik ing sadawane saluran.

Anchor Channel1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita