Babagan Kita

INDUSTRI PRUDENTIAL UK CO., TERBATAS

Sapa Kita

about

Klompok Industri Prudental UK sing dununge ing Wales, minangka perusahaan sing misuwur kanthi sejarah pirang-pirang taun. Tujuane kanggo nggayuh inovasi lan praktik. Produk kita bisa digunakake ing bangunan umum kutha, bangunan komersial lan liya-liyane. Pabrik inovatif lan macem-macem bisa ketemu karo para arsitek kanggo ngatasi solusi kreatif sing unik kanggo napsirake makna jero konstruksi lan menehi kemungkinan desain lan inovasi sing ora ana enteke. Iki minangka model pangembangan bisnis kanggo ngetrapake manajemen manajemen berorientasi efisiensi, berorientasi kualitas lan berorientasi manungsa kanthi ketat. Minangka bagean saka masarakat, kita ngerti banget babagan lingkungan posisi lan tanggung jawab kita. 

Kita tumindak miturut tanggung jawab kasebut lan priksa manawa kita nuduhake regane sing digawe, ing saldo sing bener, karo para pelanggan, karyawan lan kabeh pemegang saham. Saiki kita kerja keras kanggo nggawe nilai berkelanjutan karo mitra Tionghoa sing dipercaya lan berpengalaman. Prudential Group duwe macem-macem 100 produk inti kanthi nganyari terus-terusan. Mangga aja ragu-ragu hubungi kami yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan produk, parameter teknologi sing luwih rinci lan layanan. Insinyur sales sing berpengalaman kasedhiya ing layanan sampeyan kapan wae.

Apa sing Kita Laku

Kita duwe spesialisasi ing sistem penahan lan penguatan konstruksi, lan cat anorganik.

Kita Mbantu Pelanggan Sukses

about2

Kemitraan Go BeyondSpace

Perusahaan Prudential lan mitra ing China wis nulis bab koperasi wiwit operasi mesin bagean nganti bisa ngasilake sistem bolt bangunan sipil Prudential lan saluran semat. Saiki, luwih saka 3.000 proyek kelas dhuwur nggunakake komponen lan

majelis diprodhuksi ing China. Ing mbesuk, Prudential bakal terus kerja sama karo industri manufaktur berorientasi kualitas ing China supaya bisa nggawe sistem bolt bangunan sing aman lan efisien lan saluran jangkar Cast-in. Muga-muga kemitraan iki ngluwihi wektu lan papan lan ngadhepi masa depan kanthi komitmen sing langgeng.

Kahanan Kita Saiki

UK Prudential Industry Co., Ltd. yaiku perusahaan Inggris global sing kondhang. UK Prudential Industry Co., Ltd. nawakake produk lan layanan kanggo luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Ngoperasikake lan ngatur bisnis ing luwih saka 15 negara, nggawe pabrik kerja sama ing 6 negara lan duwe laboratorium ing 4 negara.

 

about1

Layanan Teknis

Perusahaan prudential nyedhiyakake para insinyur ing saindenging jagad kanthi layanan teknis sing akeh. Kanggo mbantu sampeyan milih potongan pengikat sing cocog, perusahaan kami bakal kerja sama cedhak karo tim teknik sampeyan ing tahap awal desain proyek. Kanthi partisipasi aktif, Prudential mesthi ngewangi sampeyan milih bagean pengikat sing aman lan ekonomi. Tim rekayasa Prudential bakal nglayani sampeyan kanthi tulus lan semangat ing kantor utawa situs proyek. Prudential bakal menehi dhukungan lengkap kanggo saben proyek sampeyan.

Tim Logistik Global

Layanan Tim Logistik Global Prudential kanggo njamin produk sampeyan bakal dikirim menyang situs konstruksi kanthi tepat wektu. Kita pinuju mbantu sampeyan ngrampungake tugas miturut jadwal sampeyan tanpa wektu tundha. Sanajan ana darurat, kita bakal langsung ngirim produk saka

Warehouse lokal, regional, utawa malah paling cedhak. Kangge, kita uga ora bakal nyepetake upaya ngindhari ongkos kirim utawa maskapai sing larang. 

Kajaba produk standar, uga nyedhiyakake layanan pangaturan dhewe kanggo nawakake produk kanthi spesifikasi sing beda.

Aja nganti hubungi wakil lokal kanggo Prudential, yen sampeyan butuh.

Keamanan Perlindhungan Lingkungan

Nalika nggampangake inovasi, Prudential aktif nyengkuyung para karyawan supaya melu ing rencana perlindungan lingkungan dhasar, yaiku "Proyek Pencegahan Polusi".