304 316 Bolt Expansion Jangkar Baja Stainless Steel Kanthi Rega Paling Apik

Katrangan singkat:

Baut jangkar baji, uga dikenal minangka tokek ndandani mobil, duwe macem-macem kagunan, wiwit saka peralatan mekanik nganti kreteg bangunan. Amarga kekhususan strukture, pemasangan bolge jangkar Wedge beda karo baut jangkar liyane, mula ora kaget yen ana bedane gedhe ing resistensi tarik lan geser.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Minangka salah sawijining bolt jangkar sing asring digunakake ing konstruksi tembok tirai, baut jangkar Wedge asring dadi produk sing kondhang, umume digunakake kanggo nyepetake obyek jinis (kayata peralatan, baja saluran, rel pandhuan, kurung, lan liya-liyane).

Baut jangkar baji, uga dikenal minangka tokek ndandani mobil, duwe macem-macem kagunan, wiwit saka peralatan mekanik nganti kreteg bangunan. Amarga kekhususan strukture, pemasangan bolge jangkar Wedge beda karo baut jangkar liyane, mula ora kaget yen ana bedane gedhe ing resistensi tarik lan geser. Bolt jangkar baji ditrapake kanthi prinsip gesekan ageng ing antarane kabeh samberan jangkar lan produk tembok bolongan liwat ekspansi tabung. Yen dibandhingake karo samberan jangkar kimia, daya tarik bolt jangkar Wedge luwih asor.

 Kanggo tes tarik bolt jangkar Wedge, pamindhahan awal umume digawe. Ing wektu iki, jangkar jangkar wis rada ngeculake. Umume, pamindahan awal bolt jangkar Wedge M12 yaiku 11-13KN, sing uga nuduhake daya tarik bolt jangkar Wedge. Kekuwatan tarik kurang, udakara 1/3 saka jangkar kimia. Yen dibandhingake, resistensi guntingane padha.

2

Klasifikasi jangkar Wedge

(1) Miturut klasifikasi diameter sekrup: umume M8 × 60, M8 × 90, M10 × 100, M12 × 120, M16 × 140, M24 × 170. Kajaba iku, amarga ora ana spesifikasi standar nasional sing relevan, dawane bolt mburi diameter sekrup sing padha ora padha. Contone, nalika ambane jangkar M10 Wedge jangkar 70mm, dawa batang bisa 110mm, 120mm lan spesifikasi liyane, lan padha karo model liyane.

(2) Klasifikasi miturut lapisan: bolt jangkar wedge galvanis adhem, bolt jangkar Wedge galvanis panas, desain lapisan saiki utamane kanggo bahan baja karbon. Kekandelan lapisan galvanis bolt jangkar Wedge galvanis panas udakara 50um, yaiku kandel 3-5 kali kandel lapisan galvanis sing adhem. Amarga macem-macem proses, galvanizing kadhemen angel kanggo nglukis nutupi. Mesthine, umur layanan produk galvanis sing dicelupake luwih dawa tinimbang produk galvanis sing adhem.

(3) Diklasifikasikake miturut bahan: baut jangkar baja karbon, baut jangkar baja tahan karat. Baut jangkar baja karbon uga bisa dipérang dadi 4.8 jangkar, 5.8 jangkar jangkar, 6,6 jangkar jangkar, lan 8.8 jangkar jangkar miturut kekuwatan mekanik. Baja tahan karat bisa dipérang dadi 304 lan 316 bahan, nanging regane larang. Umume, samberan jangkar baja karbon biasane digunakake ing pasar, lan galvanis kadhemen biasane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita